TEKSTİLDE YENİLİKLER KONFERANSI YAPILDI - Çamaşırhane Güncel Haberler & Bilgiler - Laundry Management

İçeriğe git

Ana menü:

TEKSTİLDE YENİLİKLER KONFERANSI YAPILDI

Laundry Management
Yayınlayan içinde GÜNCEL HABER ·
Tags: Tekstil

Tıbbi, Endüstriyel ve Konfeksiyona Yönelik Uygulamalar için Akıllı, Nano ve Teknik Tekstiller “ Konferansı Londra’da Yapıldı.


“2009’da Tekstilde Yenilikler: Tıbbi, Endüstriyel ve Konfeksiyona Yönelik Uygulamalar için Akıllı, Nano ve Teknik Tekstiller “ Konferansı, İngiliz Nanoteknoloji Enstitüsü organizasyonunda 18-19 Mart 2009 tarihlerinde Londra’da yapıldı. İTKİB'in izleyici olarak katıldığı konferansta; İngiltere, Almanya, Belçika, İsviçre, Kanada, Avustralya gibi ülkelerden üniversiteler, araştırma merkezleri, enstitüler ve firmalar tarafından toplam 19 sunum yapıldı.
Konferans, uluslararası platformda tekstilde nanoteknoloji konusunda yapılmakta olan proje ve araştırmalarda elde edilen sonuçların ve uygulama alanlarının ortaya konduğu, ayrıca nanoteknolojinin ekonomik etkilerinin irdelendiği ve de hemen hemen ilk defa olarak bu teknoloji ile üretilen tekstil ve konfeksiyon ürünlerinin insan sağlığı ve çevre açısından risk değerlendirmesine de dikkat çekilen, önemli bilgi birikimi sağlayan bir etkinlik olmuştur.

 




desing by Snga
Tüm hakları Laundrymanagement.com'a aittir. Sitedeki materyaller izinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Hakkımızda
Gizlilik
Kullanım Şarları
Firma Ekleyin
Üye Olun
Reklam Verin
İletişim




Üye Giriş
İçeriğe dön | Ana menüye dön